Volledig verzorgde 7-daagse rally door Marokko

Atlas & Desert Challenge

De Atlas & Desert Challenge is een ‘must’ voor de offroad liefhebbers! Tijdens deze korte maar krachtige rally raid ervaar jij op je offroad motor op je eigen niveau en op je eigen tempo de contrasten in Marokko.

van 5 tot 13 mei 2023

● Overnachtingen in prachtige kasbahs waar gewoon bier wordt geschonken
● Echte motorroutes met kloppend roadbook
● Gewoon vliegen met Transavia
● 2 Flinke rallydagen door de hoge Atlas
● 2 Flinke rallydagen door de woestijn
● 2 Speeldagen in de heerlijke zandduinen
● 1 Dag bezoek Marrakech

Het toeristische Marrakech, de ruigheid van de Atlas en de leegheid van de woestijn, Marokko heeft het allemaal. Wil je uitdaging in het navigeren, kies dan voor de analoge klasse en rijd met een GPS en papieren roadbook. Geef je de voorkeur aan relaxter en zorgeloos tracks rijden, monteer dan eenvoudig een Tripy op je voertuig en rijd mee in de digitale klasse. Onderweg overnachten we in prima kashbahs waar zelfs een biertje kan worden gedronken. Bij vermoeidheid of ander ongemak zijn er voldoende bypasses om een andere route te rijden. Je rijdt zelfstandig, met een bezemauto waar je op kunt terugvallen. Bij aankomst in het bivak doe je zelf het onderhoud aan je voertuig waarbij technische ondersteuning nooit ver weg is.  Wij verzorgen het vervoer van je spullen en reserveonderdelen, jij hoeft alleen te rijden en te genieten. Ook daarom kies je voor Leppink Adventure!!

 

Lees meerLees minder

Datum en kosten?

Klik hier

Fotoimpressie

Volledig verzorgde 7-daagse rally raid

Route

Dag 1 en 2

De reis is opgedeeld uit 3 delen. In het eerste deel rijden we in twee dagen door de Atlas. We duiken gelijk de hoge Atlas in, prachtig navigerend door dorpjes waar de tijd heeft stil gestaan, draaiend en kerend over bergpassen waar auto’s nauwelijks kunnen komen. Herders die verschrikt opkijken als wij de hoek om komen. Waanzinnige canyons waarbij rotsen en stenen-paden je vaardigheden serieus op de proef stellen. Net zo lang tot de warmte van de woestijn je kleding binnenwaait!

Dag 3 en 4

Het tweede deel is rondom Merzouga. Hier kun je twee dagen lang je ‘zand-hart’ volledig ophalen. Eén dag is bedoeld om te wennen en te trainen in de kunst van het duinen rijden, de dag erna rijden we een prachtige proef waarbij navigeren zeer nauw luistert en je vaardigheden serieus op de proef worden gesteld. Aankomsttijden tussen de 2 en 5 uur zijn al geregistreerd…kom maar op!

Dag 5 en 6

In het laatste deel rijden we via de woestijn en hoge Atlas weer terug in de richting van Marrakech. Je zult je verbazen over de landschappen. Waanzinnige rivierbeddingen waarbij de weg compleet is verdwenen worden opgevolgd door reusachtige canyons op 3000 meter hoogte. Rotspaden waarbij je trialvaardigheden op de proef worden gesteld en afdalingen die je adem doen stokken. Het toetje is adembenemend.

Datum & kosten

Mei 2023
Aankomst dag Vrijdag 5 mei.
Vertrek dag Zaterdag 13 mei

Inschrijving en aanbetaling vóór 2023: € 4.450,–

BTW EUR 105,-

Aanbetaling bij inschrijving € 500,-. Restant vóór december 2022 na ontvangst van de factuur.
Inbegrepen zijn:
● 8 hotelovernachtingen in tophotels
● Dagelijks ontbijt & 7x diner
● Roadbooks + waypoints
● Technische assistentie
● Bezemauto
● Bezem 4wd
● Transport motorfiets max.130kg
● Transport rallykist en tas

 De vlucht is niet inbegrepen, maar is gemakkelijk zelf te boeken vanuit bijvoorbeeld:
● Eindhoven
● Amsterdam
● Charleroi

We rijden van zaterdag ochtend vroeg tot en met donderdagavond laat. de Vrijdag wordt gebruikt om te laden en een touringcar brengt je dan in 2 uur naar Marakesh. Ook is het is verstandig om op vrijdag ochtend te arriveren, op donderdag is nog beter

Meer weten over Atlas & Desert Challenge?

Neem dan contact op met Gerjan.

Stuur Gerjan een bericht Archieven

Of bel voor meer informatie
+31 (0)6 51 31 01 38