Dé rallytraining op roadbook en Tripy

OER rallytraining weekend, Polen

Mijn klanten hebben het altijd over de prachtige zandpaden in Hongarije waar de OER Rally door heen kwam. Speciaal op hun verzoek, nu een weekend knallen over eindeloze zandpaden in Swiebodzin net over de grens in Polen direct gelegen aan de snelweg Berlijn Warschau. Berlijn is echt een aanrader dus een extra nacht in Berlijn is zeker aan te bevelen. Gewoon een leerzaam en gezellig weekend en lekker rally rijden!!

Rallysport is bij Leppink Adventure net een luxe vakantie, Wij vervoeren je motor plus bagage en als je pech krijgt staat de Sweeper voor je klaar. Met de rally training willen wij bereiken dat mensen goed met een Tripy dan wel met een Roadbook voorzien van GPS overweg kunnen. Het halen van alle waypoints is bij ons best een opgave , wij organiseren onze evenementen voor ervaren en onervaren off-road fanaten. Door de bypass constructie kan een ieder op tijd in het hotel zijn. Dit proberen we dit weekend goed uit te leggen.

Gezelligheid en niets verplicht zijn is ons moto, gewoon doen wat jezelf leuk vindt.  Dit weekend is bedoeld voor iedereen. Gewoon je lekker uitleven en je vooral laten informeren over de werkwijze tijdens onze evenementen,

Het weekend wordt gehouden bij Swiebodzin net over de grens in Polen. 635 KM vanaf Oldenzaal. Daar het direct aan de snelweg Berlijn Warschau ligt, is het goed met de aanhanger in 8 rij uren te doen, Als wij jouw motor vervoeren is het makkelijk in 6 rij uren te doen.

Concreet:

● Op een laagdrempelige manier kennis maken met het rallyrijden.
● Onbeperkt knallen over eindeloze zandpaden met een leuke special.
● Ervaar zelf hoe eenvoudig het is om met een Tripy te navigeren
● 300+ leerzame situaties
● Leren navigeren met gps en roadbook
● Elke 90Km Tankstop met je pin pass.
● 2 overnachtingen, 2x ontbijt buffet, 1x dinner buffet met groot kampvuur, Erwtensoep met roggebrood en spek 

Leppink Adventure maakt de rallysport niet moeilijk, je kunt gewoon meedoen met je standaard enduromotor. Roadbooksets zijn tegenwoordig erg makkelijk te monteren. Als je hier geen zin in hebt, monteer je binnen een paar minuten een digitaal roadbook, de Tripy. De Tripy’s worden niet meer door ons verhuurd. Uiteraard is dit weekend ook bedoeld om ervaringen te delen zodat je zelf kunt ontdekken waarom wij altijd zulke leuke rallyweken hebben!

Kort om: gewoon een top weekend, waarin je kennis met elkaar kan maken, Uiteraard leggen wij de Tripy en GPS en de bypass constructie eerst goed uit, waarnaar je het gelijk kan testen in de praktijk op een speelse en leuke route. Tripy of GPS is verplicht bij onze evenementen en in dit kan je dit goed leren, uiteraard houden we voor de liefhebber ook nog een herhalings- avond.

Lees meerLees minder

Datum en kosten?

Klik hier

Fotoimpressie

Leuk rally weekend en een 100% navigatietraining in Polen.
We rijden in een eindeloos groot bosgebied, wat bekend staat als het gebied van de legendes en kastelen

Route

Vrijdagmiddag gps training

Op vrijdagmiddag ben je al welkom voor de GPS trainig, Wij leggen dan alles uit over het GPS welke bij ons verplicht is bij de papieren roadbook navigatie. We helpen je dan ook om het GPS in te stellen, waarnaar je het op zaterdag in de praktijk kan brengen. De Tripy wordt uitgelegd in een video, Uiteraard kan je uitleg vragen op de vrijdag avond of bij de start op zaterdag. De Tripy het digitale roadbook leer je en navigeer je binnen een minuut!

Een echte rallydag met heuse navigatie

De zaterdag wordt een echte rally dag met een leuke special.
07.30 ontbijt en de briefing is digitaal. starten vanaf 08.30 wij staan hier voor uitleg

Daar het halen van waypoints de uitdaging is, zeker daar je om 1600 uur binnen moet zijn en we houden ons aan het enduro regelement.
De briefing is een pdf welke je met de telefoon of met je computer kunt openen.  In dit PDF wordt de rijdag goed beschreven,  Probeer dit vooraf te snappen daar  al onze evenementen zo georganiseerd worden.

16.00 uur moet je binnen zijn. Net als in een enduro te laat of de route niet afgemaakt betekend diskwalificatie!

18.00 uur Diner buffet met een groot kampvuur

Voor de Zondag hebben we het ontbijt vanaf 08.00 uur. Hierna hebben we nog een pracht route welke 4 uur in beslag zal nemen. Aansluitend hebben we een kop Erwtensoep met roggebrood en spek voor je klaar staan, zodat je met gemak om middennacht weer thuis kan zijn.

Geef je snel op als je erbij wilt zijn. Papieren Roadbook rijders zeker ,daar jezelf de roadbooks zelf thuis mag printen en plakken.
Elke 90km een benzine pomp met voldoende koffie dan wel eetgelegenheden onderweg.

 

Gewoon je eigen verantwoording nemen is misschien wel het belangrijkste in de rallysport

Bij weer of geen weer, het OER-weekend gaat, desnoods met wat aanpassingen door!
Bij extreem winterweer wordt het weekend verschoven naar het derde weekend in Maart.
Dit wordt een week van te voren bepaald!!

Datum & kosten

Op vrijdag 07 januari 2022 ben je welkom, We hebben geen diner geregeld, wel is de bar open, het restaurant is geopend op normale tijden.
Zaterdag ontbijt en een diner buffet bij een groot kampvuur.
Zondag ontbijt en de lunch bestaat uit Erwtensoep met roggebrood en spek.

De standaard prijs voor dit weekend bedraagt EUR 425,- PP
Overnachting met  4 personen in een huisje met eigen bed en bedden goed, als je een slaapzak hebt, neem hem gerust mee !

Bij overnachting in je camper , Zeer goede camperplaats EUR 375,- PP

Zonder overnachting EUR 325,- PP, Er is een lux hotel op loop afstand, deze moet jezelf boeken

Motor transport laden Lochem EUR 175,-
Motort huis afhalen en brengen EUR 100,-

 

Meer weten over OER rallytraining weekend, Polen?

Neem dan contact op met Gerjan.

Stuur Gerjan een bericht Archieven

Of bel voor meer informatie
+31 (0)6 51 31 01 38